Донации

ЧЛЕНАРИНА И ДОНАЦИИ Доколку сакате да помогнете во градењето на суверенистичката визија на Родина Македонија, тоа може да го направите преку редовна месечна Членарина, или преку Донација. Ви благодариме!  ЧЛЕНАРИНА Членарината во Родина Македонија е 100 денари месечно, додека кој може да си дозволи повеќе ќе биде добредојдено (но не повеќе од законски дозволената сума … Продолжи со читање Донации