ЛИСТА НА НОТАРИ ЗА БЕСПЛАТНО ПОТПИШУВАЊЕ ИЗЈАВИ ЗА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

ЛИСТА НА НОТАРИ ЗА БЕСПЛАТНО ПОТПИШУВАЊЕ ИЗЈАВИ ЗА РОДИНА МАКЕДОНИЈА Нотар за Скопје (Ѓорче Петров) Роберт Стојковски  ул. Ѓорче Петров бр. 10А (зградата до Пензионерски дом) тел: 02/ 2040-107; 02/2050-750 Нотар за Скопје (Центар) Кристина Костовска ул. Mаксим Горки, бр.1/1-2 (до Тренд) тел: 02/3117-215 02/3225-073 Нотар за Скопје (Аеродром) Катерина Митревска Бул.К.Ј.-Питу број 26/1мезанин лок … Продолжи со читање ЛИСТА НА НОТАРИ ЗА БЕСПЛАТНО ПОТПИШУВАЊЕ ИЗЈАВИ ЗА РОДИНА МАКЕДОНИЈА