Честит 8-ми март

You are currently viewing Честит 8-ми март

Жените се столбот на нашето општество, семејство. Нашата земја Македонија, во самото име го содржи зборот на големата Мајка, големата МА, како заштитничка на домот.

Секогаш почитувана и сакана!

Родина Македонија ви го честита 8ми март.