Skip to content Skip to footer

Нашата мисија

Македонија на Вистинскиот Пат

Биди член

Вклучи се во работата на Родина Македонија

комисии

Професионална работа на 26 Комисии

нашата програма

Ние ви ја нудиме единствената Суверенистичка Програма

РОДИНА

РОДИНА верува во способноста и волјата на македонскиот народ да ги земе работите во свои раце за да ја врати државата на изворните принципи и вредности на македонскиот народ. Родина значи да се сака својот народ како прв и единствен услов за зачувување на Македонија и македонските идеали

  • За Македонија на Македонците
  • За Нова Суверенистичка Македонија
  • За Македонија признаена во цел свет

Ние вие ја нудиме новата Суверенистичка Визија

Последните објави

Што кажуваат нашите подржувачи за нас!

ThemeRex is doing their best to grant each owner of RightWay with maximum opportunities to present their individuality and establish the best contact with their audience.

Nicole Kuhn

Nicole Kuhn

Programmer

Родина Македонија, партија за Суверена Македонија!

Науме Кајмакоски

Науме Кајмакоски

Подржувач од Австралија!

This theme works perfectly. Nice design and a lot of customized features make RightWay worth of every cent spent.

Patrick Wise

Patrick Wise

Manager

ThemeRex is doing their best to grant each owner of RightWay with maximum opportunities to present their individuality and establish the best contact with their audience.

Nicole Kuhn

Nicole Kuhn

Programmer

Родина Македонија, партија за Суверена Македонија!

Науме Кајмакоски

Науме Кајмакоски

Подржувач од Австралија!

This theme works perfectly. Nice design and a lot of customized features make RightWay worth of every cent spent.

Patrick Wise

Patrick Wise

Manager

Родина Македонија

Вашиот глас за напредок
Ние правиме историја

НОВА СУВЕРЕНИСТИЧКА ВИЗИЈА – Вистински Македонски Пат

  • Не Компримитирани
  • Не Корумпирани
  • Финансирани од нашите Родинци

Запознајте го нашиот тим

Нашиот тим на професионалци има огромно професионално искуство во закон, политика и бизнис. Ние ќе ви овозможиме правилни информации и совети за проблеми со кои може да се сретнете.

Гордана Гоџо

Претседателство

Виолета Петкоска

Претседателство

Зоран Јованчев

Претседателство

Томче Ширков

Претседателство

Никола Чоневски

Претседателство

Авто Караван на Родина Македонија, 5ти Јули 2020 - Го Креваме Новото и Чистото!