Skip to content Skip to footer

ИНИЦИЈАТИВЕН ОДБОР

Родина е народна инцијатива за политичка партија со главен фокус на народот, државата и вредностите. 
Отворена за секој добронамерен Македонец, устроена по квалитет и вредности.
Иницијативниот одбор е од отворен тип и постојано ќе се проширува.

Секој кој ги прифаќа програмските цели, принципи и идеологија може да биде дел од Иницијативниот Одбор на Родина.
Листата постојано ќе се обновува.
(Првите 10 члена на ИО се подредени по азбучен ред)

[tmm name="%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0%be%d0%b4%d0%b1%d0%be%d1%80"]