ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА!

You are currently viewing ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА!

РОДИНА МАКЕДОНИЈА на овие локални избори за прв пат се претстави со свои кандидати за градоначалници на градот Скопје, општините Центар, Берово, како и советите на град Скопје, скопските општини, Македонски Брод, Конче.

Благодариме на 4000-те Македонци кои ја препознаа Родина Македонија како своја опција.

Ќе продолжиме и понатаму за нашата света идеја, Суверена Република Македонија најубавото место за живеење на македонскиот народ, место каде се живее по македонски.

Станете активист, поддржувач на Родина Македонија!