You are currently viewing КРИМИНАЛЕН НЕЛЕГИТИМЕН ПОПИС НЕ Е СОЛУЦИЈА!

Сѐ почести се „охрабрувањата” на неофицијални претставници на „МеЏународната” и Калето дека пописот е солуција -решение за многу проблеми.
Реално, пописот претставува класична местенка за ЕТНОЦИД на македонскиот народ. Вешто подготвена стапица од нелегалната влада на северна, поткрепена од бугарски софтвер и косовски хардвер.
Затоа драги наши браќа и сестри Македонци од сите религии, етникуми и општествени класи кажете му НЕ на нелегитимниот, беззаконски и криминоген попис.
Не потпаѓајте на мегафоните на хунтата дека може да ве казни ако не се попишете.
Дека ќе ве казни ако бојкотирате.
Дека ќе ве тужи ако повикувате на Бојкот на таканаречениот попис.
Не, Едноставно НИШТО НЕ ВИ МОЖАТ!
НЕ ОТВАРАЈТЕ ВРАТА.
Не ви треба изговор, не мора да се оправдате со короната или отсутноста од дома.
Според Уставот на Република Македонија и меѓународното право: НЕПОВРЕДЛИВОСТА НА ДОМОТ Е ГАРАНТИРАНА!
Исто, многу важно нешто што треба да го знаете е дека според Уставот, но и според многу меѓународни конвенции: СЀ ШТО НЕ Е ЗАБРАНЕТО СО ЗАКОН Е ДОЗВОЛЕНО.
Резиме: Дозволено ви е да му кажете НЕ на овој фантомски и криминален „попис” кој нема никаква закономерност, методологија и легитимитет.
Единствено што има е ВАМПИРИЗАМ кон Македонија и Македонскиот народ.
P.S.
Политичката партија „Родина Македонија” ќе направи сѐ што е во нејзина моќ, овој т.н. попис да не се одржи. Ако сепак се одржи, криминално и насилнички; „Родина Македонија” нема да ги признае резултатите од истиот. И го повикува целиот македонски народ, сите партии и сите добронамерни луѓе да го сторат истото.
БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ВРАЌАЊЕТО НА МАКЕДОНИЈА