Скоро два месеци оваа нелегитимна власт, инсталирана од надвор, психички, физички и економски го држи во депресија нашиот народ по сценариото на Глобалната неолиберална отпадната од човекот елита. Првпат во историјата на човештвото во најава имаме пандемија, познавање на мутацијата на вирусот и вакцина за истата. Мора да ви честитаме на пророчките способности.Го знаеме изворот на сценариото и ви советуваме со време да го напуштите, доаѓа Бурата!

Прашање на време беше кога сите ваши „мерки“ слободољубивиот македонски народ ќе ги фрли во ѓубре, толку и вредат.

За жал неверници не го спознале моментот како верата најдобро го крепи имуниот системи, како и социјализацијата на народот.

Струга и стружани излегоа со верба во Бога и во чест на Георгиј Победоносец и со силна симболика дека верата во Бога, во доброто ги победува сите зла.

Да беше по ваше и вашите мерки, човекот немаше да излезе од пештерата плашејќи се од вампири, чудовишта, вируси и баба роги.

Вирусот НЕ Е  карантиска болест, министре за нездравство на нелегитимната Северна!

Да се ослободиме сите од ова сценарио на страв, незнаење, нестручност, конструкција и лаги на влада која воопшто не е репрезент на народните интереси, туку на интересите на темната глобалистичка елита.

Бидете дел од политичката партија „Родина Македонија“

https://rodina.org.mk/pristapnica/