You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 26.1.2024 (петок), 21:30

ТЕМА:

„МАКЕДОНСКА НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА”

УЧЕСНИЦИ:

ТОДОР ПЕТРОВ – Претседател на СМК

ТОМЧЕ ШИРКОВ – Заменик Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

ВИОЛЕТА ПЕТКОВСКА – Претседавач на Жени – Родина

На јутуб каналот на Родина Македонија

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija

Рамбл канал:

https://rumble.com/user/RodinaMakedonija