You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 03.11.2023 (петок), 21:30

ТЕМА:

МАКЕДОНСКИ ИЛИ УНИКАТЕН ИДЕНТИТЕТ ВО “НАШАТА ЗЕМЈА”

УЧЕСНИЦИ:

ТОМЧЕ ШИРКОВ, член на Претседателството на Родина Македонија

РИСТО НИКОВСКИ, поранешен дипломат

На јутуб каналот на Родина Македонија

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija