Што велат глобалните неолиберални елити чии планови спроведува Мила Царовска?
Две изјави од минатиот ден.
„Родителот кој на своето дете му дава книга, му прави штета“
„МВР ќе постапува ако книжарници продаваат печатени учебници за кои има одлука да бидат дигитални“.
Родина Македонија подолго време предупредува на процеси кои се раководени од
глобални елити со глобални агенди, вешто скриени позади слаткоречиви визии за подобар свет, како што е примерот со Агендата 2030.
Таа глобална елита во скоро секоја земја го има регрутирано најдолниот сој од народот, за реализација на овие агенди.
По делата ќе ги препознаете!
На оваа агенда посебно е налепена политичката и интелектуалната каста, во која егзистираат ентитети алчни за власт, пари, позиција и системска опозиција.
Нема зошто да се фокусираме на Мила Царовска, која е обичен пион на овие агенди.
Ниту ќе се фокусираме на кандидат за градоначалник кои од овие центри анонимно и директно се вклучуваат во врвот на политиката.
Ние укажуваме на креаторите, затоа што без нив ниту Мила може да стане министер, ниту анонимец од меѓународни глобоалистички институти, кандидат за градоначалник.
Ние сакаме да просветуваме и будиме!
Заспан народ веќе нормално функционира во систем каде негови блиски се сегрегирани, каде им е забрането да влезат во театар, кино, трговски центар, молчат за геноцидот со маските на децата, геноцидот врз свеста на децата со Сеопфатното Сексуално Образование, геноцид со несигурните вакцини, итн, итн….
После изборите, доколку тие кандидати добијат поддршка од народот, ни следи серија на мерки како продолжување од таа агенда.
Ние да ги наброиме.
Задолжителна вакцинација и губење на работно место, сегрегацијата ќе се прошири и за други јавни простори, енергетска криза и недостаток на струја, социјална криза, недостаток на храна, пропаѓања на малите приватни бизниси, трета бустер доза, четврта, петта, се до трансхуманизам.
На 17ти, вие имате избор надвор од овој систем, за луѓе кои се на страна на вистината, човечноста, македонизмот, верата, родољубето, 17 за Родина Македонија.