You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 27.10.2023 (петок), 21:30

ТЕМА:

ОСУДАTA НА МОРАЛНИОТ СУД;

АКТУЕЛНИТЕ СОСТОЈБИ ВО МАКЕДОНИЈА И СВЕТОТ

УЧЕСНИЦИ:

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

ЕФТИМ КЛЕТНИКОВ,  поет, есеист, критичар, преведувач

ДАРДАН ВЕНЕТСКИ, истражувач, историчар

На јутуб каналот на Родина Македонија

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija