You are currently viewing НЕЗАБОРАВ…

…ЕДИНАЕСЕТ  ГОДИНИ (12 април 2012 год.) ОД МАСАКРОТ КАЈ СМИЛКОВСКО ЕЗЕРО! ТЕЖОК ПЕТОК БЕШЕ…

…КРВАВИ СОЛЗИ ТЕЧЕА ОД ОЧИТЕ НА НАШИТЕ МРТВИ ДЕЦА…

РАЗВРСКА НЕМА…

И ТИЕ ПЕТ НЕВИНИ ЖРТВИ СЕ ДЕЛ ОД ЗАГОВОРОТ БРИШЕЊЕ НА МАКЕДОНИЈА!

НИВНИТЕ ЧИСТИ, НЕВИНИ ДУШИ ПОСТАВЕНИ НА ЖРТВЕНИКОТ ЗА ДОКУСУРУВАЊЕ НА МАКЕДОНЦИТЕ И НА МАКЕДОНИЈА, НА СЀ ШТО Е МАКЕДОНСКО!

НЕКА ВИ Е ВЕЧНА СЛАВА И ПАМЈА!

ВИЕ СТЕ НОВИТЕ МАКЕДОНСКИ МАЧЕНИЦИ..                                                                                                                                                                         

НИЕ, МАКЕДОНЦИТЕ ЗЕМАМЕ ЗАВЕТ ДА ВЕ ОСВЕТИМЕ И ОСВЕТЛИМЕ!!!

Придружете се на телеграм каналот на Родина Македонија Телеграм Родина

Бидете дел од Родина Македонија, дел од новиот #постзападен, #мултиполарен свет!