Родина Македонија ја повикува нелегитимната власт на „Северна“, да престане со сеењето на страв и паника помеѓу населението и да превземат одговорност за нефункционалноста на системот и да поднесат ОСТАВКА!

Родина Македонија повикува на формирање на Експертска Влада, составена од докажани експерти во различни области и започнување на средување на состојбите во општеството, тргнувајќи од државниот удар „Северна“, антиуставната „Пржинска Влада“, па се до нефункционалноста на системите за справување со закани од различен тип, сезонски вируси, мигранти, контрола на границите, антиуставни и антидржавни дејствија, криминални избори итн.

Македонското општество има квалитет и знаење! 

Имаме експерти, имаме луѓе со домашно и со меѓународно искуство, само треба да се елеминира заостанатиот феудален партиски систем кој ревносно служи на меѓународниот западен криминален и да отвориме простор на квалитетот, знаењето, вистината и праведните закони.

Експертска Влада е добар почеток за средување на состојбите, а не Вонредна состојба за сезонски вирус!

Бидете дел од политичката партија „Родина Македонија“

https://rodina.org.mk/pristapnica/