You are currently viewing ОСУДА НА ТОТАЛИТАРИЗМОТ НА ВЛАДАТА НА „СЕВЕРНА“!

Во сопствената држава, државата на Македонците, ни беше спречено да појдеме на почивалиштето на нашиот идеолог, учител, револуционер, Гоце Делчев, од кордони полиција.

СЕВЕРНА се подлабоко и подлабоко тоне во тоталитаризам, криминал, анархија.

Не памети историјата оваков пример, каде на сопствен народ не му се дозволува чествување на идеолог кој произлегол од самиот народ.
Дури и најголемите тоталитаристички режими имаат повеќе емпатија кон сопствениот народ, од режимот на „Северна“.

Ќе дојде денот на слободата, ќе дојде ден кога ќе се одговара за секое понижување на Македонците и Република Македонија.

Наближува постзападниот, мултиполарен свет, колонилијаната управа на Северна еден ден ќе одлета со хеликоптерот и тогаш одеднаш ќе се промени се.

Бидете дел од Родина Македонија, дел од новиот #постзападен, #мултиполарен свет!