You are currently viewing „ОФИЦИЈАЛЕН НЕОНАЦИЗАМ“

КОЛУМНА: TOMЧЕ ШИРКОВ, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

Бројот 14.88 е тетоважа која ја носеле „Штрум“ нацистичките дивизии, но и задолжителен сериски број за шифрираните писма на „Гестапо“. Малкумина знаат што значат овие броеви конкретно, затоа и не им беше посветено посебно внимание на тетоважите на неонацистичкиот батаљон Азов!? Овакви тетоважи пронајдени се на телата на воените заробеници во Мариупољ. Иста ваква тетоважа пред неколку дена беше пронајдена на рамото на потполковник (Blackwаters) со американско потекло заробен во Бахмут.

Но многу поважно е што официјалниот документ за воена помош, што НАТО го испраќа до Бундесверот носи архивски број 14.88!

Германската влада официјално на сите медиуми потврди дека, тукушто испраќа 14, од вкупно 88 тенкови за Украина.
А всушност што значат овие броеви!?

Бројот 14 е меѓународен број за препознавање на „Ариевските Супримационисти“ кои всушност се нацистичка илегална интернационала. Симболиката на бројот 14 доаѓа од германската порака изговорена во 14 збора и на англиски јазик гласи: „We must secure the egzistence of our people and future for white children“ (Ние мора да ја обезбедиме опстојбата на нашиот народ и иднината на белите деца)

Бројот 88 означува „Хајл Хитлер“ затоа што буквата Х (Н) е осма по ред во абецедата.

Со овие пораки испратени преку влијателни медиуми како : Times, BBC, CNN нацистичката и фашистичка пропаганда влезе во официјална употреба.

PS
Следете ја вистината, па каде и да ве одведе!

Бидете дел од Родина Македонија, дел од новиот #постзападен, #мултиполарен свет!