You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 17.11.2023 (петок), 21:30

ТЕМА:

ПЛАТФОРМА ЗА КОАЛИЦИРАЊЕ НА ПРВИОТ НЕЗАВИСЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ, ВЕЛО МАРКОВСКИ

УЧЕСНИЦИ:

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ – Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

ВЕЛО МАРКОВСКИ – Независен кандидат за Претседател на Република Македонија.

На јутуб каналот на Родина Македонија

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija