Престојните избори се нелегални и нелегитимни и се во служба на истите сили кои ја урнаа Република Македонија!
Заеднички да го спречиме ова злодело кон Македонија и сите народи во неа, кое се повторува во континуитет и кое е водено од еден балкански крак на длабоката држава!
Да застанеме сите заедно зад враќање на институциите, процедурите, Уставот на Република Македонија!

Бидете дел од политичката партија „Родина Македонија“

https://rodina.org.mk/pristapnica/