You are currently viewing 30-ТИ СЕПТЕМВРИ, ТРИТЕ ИСТОРИСКИ НЕ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА,МАКЕДОНСКО,МАКЕДОНЦИ

УЧЕСНИЦИ:

ТОМЧЕ ШИРОВ, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

ТОДОР ПЕТРОВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СМК

КРИСТИЈАН ПЛОТНИКОВ, ДЕСНА

Во живо на нашиот јутуб канал.