You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 20.10.2023 (петок), 21:30

ТЕМА:

РОДИНА МАКЕДОНИЈА НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА КРЕСНЕНСКОТО ВОСТАНИЕ ВО ПИРИНСКА МАКЕДОНИЈА (ВИДЕА+СЛИКИ)

На јутуб каналот на Родина Македонија

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija