Видео во кое накратко се представени причините за бојкот на предстојните претседателски избори, за отрезнување на македонскиот народ и превземање на акција за спас, заедно со сите слободолјубиви народи во светот. Родина, партија на обесправениот народ. Придружи се во нашата заедничка борба за Македонија.