You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 15.3.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: „ИМУНИЗАЦИЈА ИЛИ ЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАТИЈА“

УЧЕСНИЦИ:

ГОРДАНА ГОЏО, член на Претседателството на Родина Македонија

ТОМЧЕ ШИРКОВ, член на Претседателството на Родина Македонија

На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија