You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 8.3.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: „ЕДЕН Е ИЗБОРОТ”!? СДС=ДПМНЕ

УЧЕСНИЦИ:

НИКОЛА ЧОНЕВСКИ, член на Претседателството на Родина Македонија

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

ТОМЧЕ ШИРКОВ, член на Претседателството на Родина Македонија

На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија