You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 1.3.2024 (петок), 21:30

ТЕМА ИЗБОРИ: „Најдобра демократија е непостоењето на демократија”

УЧЕСНИЦИ:

ТОМЧЕ ШИРКОВ, член на Претседателството на Родина Македонија

РИСТО НИКОВСКИ, поранешен дипломат

На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија