You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 14.07.2023 (петок), 21:30

Тема: “ИЗЛЕЗНИ РЕШЕНИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА”

Учесници:

ВЛАДИМИР ТРАЈКОВСКИ, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

Во живо на нашиот јутуб канал.