You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 07.07.2023 (петок), 21:30

Тема: “РУСКО ВЛИЈАНИЕ, НЕКОГАШ И ДЕНЕС”

Учесници:

НИКОЛА ЧОНЕВСКИ, ЧЛЕН НА СОВЕТОТ ЗА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

ТОМЧЕ ШИРКОВ, ЗАМЕНИК ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

Во живо на нашиот јутуб канал.