You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 30.06.2023 (петок), 21:30

Тема:

ШТО Е ТОА ЖЕНА?

Учесници:

ГОРДАНА ГОЏО, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

Во живо на нашиот јутуб канал.