You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 03.03.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: “Традиција, Суеверие, Спасение”

УЧЕСНИЦИ: Презвитер Ивица Тодоров и Томче Ширков

Во живо на нашиот јутуб канал.

https://youtube.com/live/uYBxbESsclU?feature=share