You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 04.11.2022 (петок), 21:30.

ТЕМA:

НОВОСТИ ОД ЕВРОАЗИЈА. МУЛТИПОЛАРНИОТ ПОСТЗАПАДЕН СВЕТ Е ВЕЌЕ ТУКА!
ДАЛИ МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЕ ПРИКЛУЧИ?

Учесник: Зоран Јованчев

Водител: Виолета Петковска

Во живо на нашата официјална ФБ страна и јутуб канал.