You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 06.10.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ

ПЕТОК, 06 ОКТОМВРИ, 21:30

ТЕМА:

ВОЈНАТА НА КОЛЕКТИВНИОТ ЗАПАД ПРОТИВ РУСИЈА И НИВИОТ ПАД!

УЧЕСНИЦИ:

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

НИКОЛА ЧОНЕВСКИ, ЧЛЕН НА СОВЕТОТ ЗА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

На јутуб каналот на Родина Македонија

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija