You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 1.12.2023 (петок), 21:30

ТЕМА:

ДИКТАТУРАТА НА КУРТО$МУРТО СИСТЕМОТ И СЛЕПИОТ ПАТ ЕУ И НАТО

УЧЕСНИЦИ:

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ – Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

ТОМЧЕ ШИРКОВ – Заменик Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

На јутуб каналот на Родина Македонија

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija