You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 10.02.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 10.02.2023 (петок), 21:30.

ТЕМA: “Лековите се скапи-вашите животи се евтини”. Какви промени се потребни?

УЧЕСНИЦИ: Зоран Јованчев, Томче Ширков, Виолета Петковска, членови на Претседателството на Родина Македонија

Во живо на нашата официјална ФБ група и јутуб канал.

https://youtube.com/live/SyU7PczTq74?feature=share