You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 10.03.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: “Корупција, криминал, евроатлански пат. Има ли алтернатива на сето ова?”

УЧЕСНИЦИ: Зоран Јованчев и Виолета Петковска, членови на Претседателството

Во живо на нашиот јутуб канал.