You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 11.11.2022 (петок), 21:30.

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 11.11.2022 (петок), 21:30.

ТЕМA:”Етнос, Демос, Лагос или Род, Народ Нација”- Реактивна дискусија за поимите “Македонски народ” и “бугарска-грчка нација”.

УЧЕСНИЦИ: Томче Ширков, Маријан Камиловски

Во живо на нашата официјална ФБ страна и јутуб канал.