You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 12.1.2024 (петок), 21:30

ТЕМИ:

1.НОВИТЕ ЛИЧНИ КАРТИ

2.ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА. ЛИНК ДО НОТАРИ

3.ПРАШАЊА ОД ПУБЛИКА

УЧЕСНИЦИ:

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ – Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

ТОМЧЕ ШИРКОВ – Заменик Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

На јутуб каналот на Родина Македонија

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija

Рамбл канал:

https://rumble.com/user/RodinaMakedonija