You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 12.4.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: „Дејство наместо  празна реторика, за нашата РОДИНА МАКЕДОНИЈА

УЧЕСНИЦИ:

ЕЛИЗАБЕТА МАТЕВСКА – Кандидат за пратеник во ИЕ1, член на Советот за Родина Македонија

ТОМЧЕ ШИРКОВ – Носител на листа во ЕИ1, заменик претседавач на претседателството на Родина Македонија

СТЕФАН АЦКОВСКИ – Кандидат за пратеник во ИЕ1, претседавач на Родина млади

На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија