You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 13.10.2023 (петок), 21:30

ТЕМА:

ВОСТАНИЈАТА И РЕВОЛУЦИОНЕРНАТА БОРБА НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД

УЧЕСНИЦИ:

ТОМЧЕ ШИРКОВ, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

СТЕФАН ВЛАХОВ МИЦОВ, ПРОФЕСОР, ИСТОРИЧАР

На јутуб каналот на Родина Македонија

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija