You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 15.12.2023 (петок), 21:30

ТЕМА:

ДИРЕКТНО СО НАРОДОТ.
ОДГОВОР НА ВАШИ ПРАШАЊА .
ДОСЕГАШНИТЕ АКТИВНОСТИ НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА.

УЧЕСНИK:

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ – Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

На јутуб каналот на Родина Македонија

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija