You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 16.2.2024 (петок), 21:30

ТЕМA:

СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ЗА МАКЕДОНИЈА

УЧЕСНИЦИ:

ЗОРАН ЈОВАНОСКИ – Политички аналитичар

ТОМЧЕ ШИРКОВ – Заменик Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

ВИОЛЕТА ПЕТКОВСКА – Член на Советот за Родина

На официјалниот јутуб и рамбл канал на Родина Македонија

РАМБЛ

https://rumble.com/user/RodinaMakedonija