You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 17.02.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 17.02.2023 (петок), 21:30.

ТЕМA: “Мислиме глобално-делуваме локално” ?

УЧЕСНИЦИ: Владимир Трајковски, Томче Ширков, членови на Претседателството на Родина Македонија

ГОСТИН: Зоран Јованоски (ВМРО-ДПМНЕ)

Во живо на нашата официјална ФБ група и јутуб канал.