You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 18.8.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: „ДЕЦАТА ОД СОЦИЈАЛНО РАНЛИВАТА КАТЕГОРИЈА“

МАРТИН БУРОВСКИ, ПОРАНЕШЕН ШТИТЕНИК ЗА ДЕЦА ОД ДОМ

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

Во живо на нашиот јутуб канал.