You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 19.4.2024 (петок), 21:30

ТЕМА:

  1. Претставување на носителите на листа ИЕ2, ИЕ4, ИЕ5
  2. Програмските цели на Родина Македонија

УЧЕСНИЦИ:

МАРИЈАН ГАЦЕВСКИ – Ностиел на листа во ЕИ5

ИЛИЈА ЈАНКОВСКИ – Носител на листа во ЕИ4

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ – Носител на листа во ЕИ2

На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија