You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 2.2.2024 (петок), 21:30

ТЕМИ:

  1. ДЕЦАТА – ЅВЕЗДА ВОДИЛКА
  2. МАКЕДОНСКАТА РОДОЉУБИВА ПЛАТФОРМА
  3. ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

УЧЕСНИЦИ:

ГОРДАНА ГОЏО – Член на Претседателството на Родина Македонија

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ – Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија

ЛИНК ЗА РАМБЛ

https://rumble.com/v4avo1q–2.2.2024-2130.html