You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 17.03.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: “Сеопфатно сексуално …образование , стапица за деца или тонење во тотална декаденција”

УЧЕСНИЦИ: Томче Ширков и Гордана Гоџо, членови на Претседателството

ГОСТИ : Учесници од јавната трибина “Елеуса“( Зошто НЕ за ССО)

Во живо на нашиот јутуб канал.