You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 21.7.2023 (петок), 21:30

ТЕМИ: “1. ПАТЕКАТА НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА;

2. ПРОМЕНА НА УСТАВОТ И АКТУЕЛНИТЕ СЛУЧУВАЊА ВО МАКЕДОНИЈА”

УЧЕСНИЦИ:

ВИОЛЕТА ПЕТКОВКА, ЧЛЕН НА СОВЕТОТ ЗА РОДИНА

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

Во живо на нашиот јутуб канал.