You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 22.12.2023 (петок), 21:30

ТЕМА:

„СЕКОЈ НАРОД СИ ГИ ЗАСЛУЖУВА ВЛАСТА И УПРАВАТА“

УЧЕСНИЦИ:

ТОМЧЕ ШИРКОВ – Заменик Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

Презвитер ИВИЦА ТОДОРОВ

На нашиот јутуб канал:

https://youtube.com/live/THO6cGxAC-o?feature=share

Рамбл канал:

https://rumble.com/user/RodinaMakedonija