You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 22.9.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: „КОНТИНУИРАНОТО ПОНИЖУВАЊЕ НА МАКЕДОНЦИТЕ И КАКО ТОА ДА ПРЕСТАНЕ“!?

УЧЕСНИЦИ:

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

ТОМЧЕ ШИРОВ, ЗАМЕНИК ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

Во живо на нашиот јутуб канал.