You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 23.06.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: „ВОЈНАТА ВО УКРАИНА, СВЕТСКИОТ МИР И НАДОАЃАЧКИОТ НОВ ПОСТЗАПАДЕН СВЕТ, ПОЗИЦИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА?”

УЧЕСНИЦИ:

Владимир Трајковски, член на Претседателството на Родина Македонија

Зоран Јованчев, Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

Никола Чоневски, член на Советот за Родина Македонија

Во живо на нашиот јутуб канал.