You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 23.2.2024 (петок), 21:30

ТЕМA:

ПРЕСТОЈНИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ

ПРАШАЊА ОД ГЛЕДАЧИТЕ

УЧЕСНИЦИ:

ВЕЛО МАРКОВСКИ – Кандидат за Претседател на Република Македонија

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ – Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија

https://rumble.com/user/RodinaMakedonija