You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 26.4.2024 (петок), 21:30

ТЕМА:

  1. Претставување на носител на листа ИЕ6
  2. Претставување на Програмски цели на Родина Македонија

УЧЕСНИЦИ:

ДАРКО ЈАНЧЕСКИ – Носител на листа во ИЕ6‚

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ – Носител на листа во ЕИ2

На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија

Напишете коментар